Buitenkansjes met veulens uit GP-merries Sancha LS, Babylotte, Sterrehof's Ushi en ...

Buitenkansjes met veulens uit GP-merries Sancha LS, Babylotte, Sterrehof's Ushi en ...

Voor de allereerste keer biedt de AK-online.veiling een uitzonderlijke collectie van fantastisch gefokte veulens en embryo's. Gun uzelf een (vroeg) eindejaarscadeau en grijp uw kans om de zussen en broers te kopen van 1.60m presterende paarden als Sancha LS, Babylotte, Sterrehof's Ushi, etc.

De eerste editie van de AK-online.auction maakt indruk met een geweldige collectie exclusief gefokte veulens en aangeplante embryo's. Bovendien is de veilingcommissie verlaagd tot slechts 7,5% en biedt de Franse Stud de Kreisker, bekend van zijn Quickly de Kreisker, u aan om uw aankoop voor de komende jaren te verzorgen en in de watten te leggen.

De ongelooflijke veiling wordt online georganiseerd van 18 december tot 20 december op ak-online.auction


In de collectie is er veel belangstelling voor Come Play AE Z, een zoon van Comme Il Faut rechtstreeks uit de Olympische merrie Sancha LS!

Ook De zus van 1.60m merrie Sterrehof USHI is één van de blikvangers in deze geweldige veilingcollectie.

Of wat denk je van Barron AE Z, een mooi bewegend veulen van Balou du Reventon uit de zus van Kent Farrington's Kaprice.

Als u van Chacco-Blue houdt, zult u Chacco Baby AE Z, een veulen van Chacco-Blue uit Yuri Mansur zijn GP-merrie, Babylotte, geweldig vinden.

Exclusieve embryo's

Niet alleen uitzonderlijke en schitterende veulens worden in deze veiling aangeboden. Ook enkele exclusieve geplante embryo's staan op het programma en zijn klaar om van eigenaar te wisselen.

Een Heartbreaker uit de of 1.60m Nations Cup merrie, Rivella Sitte of de toekomstige broer/zus van Curtis en Vatson Sitte zijn enkele van de uitzonderlijke embryo's.

Maar ook een geplant embryo van Chacco-Blue rechtstreeks uit Sterrehof's Ushi of een embryo uit de volle zus van Cornet Obolensky


Ontdek de volledige collectie hier.

De veiling loopt van 18 tot 20 december.

Gratis registratie is noodzakelijk en kan hier