Nina de Haas weer opgenomen in Bavaria 0.0 Eventing Team

Nina de Haas weer opgenomen in Bavaria 0.0 Eventing Team

Het jaar begint met sportief nieuws, laat het Bavaria eventing team weten. Vanaf januari 2020 maakt de 20-jarige Nina de Haas haar entree in de commerciële ploeg van het bavaria 0.0 eventing team. met haar paarden Divine H.E. (Sir Shutterfly) & Cocu (Namelus R) vormt zij een jonge, talentvolle top-combinatie die volledig haar pijlen richt op het aankomende eventing seizoen.

In het seizoen 2018 – 2019 was Nina lid van het Bavaria 0.0 Talent Team. Na goed overleg besloot Nina zich te gaan richten op haar sportieve carrière en werd in maart 2019 lid van het KNHS talenten plan. Met haar eigen paard Divine maakt Nina deel uit van het A-kader bij de Young Riders en met haar andere paard Cocu zit zij in het B-kader Young Riders.


In 2015 reed Nina haar eerste Europese Kampioenschap Eventing bij de pony’s. Daarna is ze ook voor de Junioren en Young Riders geselecteerd om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen. Het sportieve hoogtepunt van Nina kwam in 2018, het jaar dat ze Nederlands Kampioen werd in de CCI3*S met Cocu.


bron: Bavaria team /F. Claus Close Up