Merel Blom neemt de leiding in Italië

Merel Blom neemt de leiding in Italië

In het Italiaanse Pratoni del Vivaro is Merel Blom goed op dreef. De Nederlandse heeft met haar The Quizmaster (Albaran xx) de leiding genomen na het dressuur. In de CCI4*L staat Blom voorlopig vierde.

In de 4* heeft Maxime Livio de leiding genomen met Api Du Libaire (Fusain du Defey*HN). Same met de 9-jarige bruine staat Livio op kop met 23.80. Gwendolen Fer volgt op de tweede plaats met Romantic Love (L'Arc de Triomphe). Samantha Lissington staat momenteel derde.

In het zadel van Ricker Ridge Sooty GNZ (Caretino) bleef de Nieuw Zeelandse Merel Blom voor.  Blom en haar 9-jarige Ceda (Aragorn) scoorden 72,290% in de dressuur en dat levert 27.70 strafpunten op.

Ranking

In de CCI4* S neemt Merel Blom de leiding met haar 10-jarige The Quizmaster. De jury bij H kende bijna 67% toe en de hoofdjury ruim 74% toe. Dit leverde een gemiddelde op van 72,150%. De Italiaanse Evelina Bertoli werd tweede met Erudit-nakomeling Seashore Spring met een eindtotaal van 71,320%. De top drie werd compleet gemaakt door Felix Vogg met Cayenne (v. Careful).

Ranking