Domper voor Tim Lips in springconcours Aken

Domper voor Tim Lips in springconcours Aken

Een domper vanavond voor Tim Lips in het Duitse Aken. Hij stond er na zijn dressuur vanmiddag goed voor met een vierde plaats. Helaas verloor hij deze topklassering doordat hij 12 strafpunten moest incasseren op het springparcours. Via zijn Facebook geeft de ruiter aan morgen niet van start te gaan in de cross. "De achterstand op de top van het klassement is nu te groot, vandaar dat we morgen niet van start zullen gaan in de cross helaas", aldus Lips. Individueel staat hij nu op een 24e plaats in het klassement. 

Het mag dan Andrew Hoy zijn die zijn Vassily de Lassos (v. Jaguar Mail) met de snelste tijd over de eindstreep stuurde vanmiddag, maar daar staat hij niet mee op een eerste plaats in het klassement. Hij zal morgen vanaf de tiende positie de cross ingaan. 

Het is echter de Britse Laura Collett die haar London 51 (v. Landos) met 22.9 strafpunten foutloos rondstuurde. Zij zal morgen echter alles op alles moeten zetten om Tim Price voor te blijven die haar met slechts 23,8 strafpunten volgt op een tweede plaats met Wesko (v. Karandasj). Ingrid Klimke en SAP Hale Bob OLD (v. Helikon) volgen dan met 24,7 strafpunten op de derde plaats. Michi Jung en fischerChipmunk (Contendro) zien we dan nog terug op de vierde plaats. 

Tussenstand


F: Libby Law voor Equnews