Winst voor Lot's of Pleasure, Medoc en Nashville SW op de KWPN ZH Dressage Cup

Winst voor Lot's of Pleasure, Medoc en Nashville SW op de KWPN ZH Dressage Cup

Afgelopen weekend vond de KWPN Zuid-Holland Dressage Cup plaats. Lot's of Pleasure, Medoc en Nashville SW kroonden zich tot winnaars. 

Bij de 3-jarige paarden was het Nashville SW die de overwinning in de wacht sleepte. De Secret x Jazz nakomeling, gereden door Femke de Laat, kreeg een score van 90,5 wat volstond van de winst. Het zilver was voor Nuevo Toto (Glock's Toto Jr. x Sir Fashion), die onder Dirk Jan van de Water 86,0 scoorde. De Ibiza x Ungaro nakomeling Notre Dame KF nam plaats drie voor haar rekening met een score van 83,0.

Vervolgens was Medoc (Vivaldi x Sir Donnerhall) de winnaar bij de 4-jarigen. Met Natascha Bernoski zette de ruin een score neer van 94,5 en deed daarmee een half punt beter dan Marilyn Morka (Ferdeaux x Jazz) die met Tessa de Roon op plaats twee eindigde. Mayflower (Habanna x Alexandro P) vervolledigde met Lisanne der Nederlanden en 83,5 punten het podium. 

Tenslotte kreeg Lot's of Pleasure (Sezuan x Bretton Woods) de hoogste score bij de 5-jarigen. Onder Jos Hogendoorn scoorde hij 94,5 punten en liet daarmee de concurrentie achter zich. Plaatsen twee en drie waren respectievelijk voor Lucky Star M (George Clooney x Wynton) onder Emma van den Hooven met 94,0 punten en Lakewood Tarpania (Charmeur x Furst Romancier) onder Anne-Marije van Kersbergen met 92,5 punten.

Klik hier voor de resultaten.