Patrick Van der Meer imponeert op subtop Assen

Patrick Van der Meer imponeert op subtop Assen
Afgelopen weekend wist Patrick Van der Meer de jury te imponeren in de KNHS Grand Prix op de subtopwedstrijd in Assen. Van der Meer zadelde de Vivaldi-nazaat, Chinook op voor de proef en imponeerde de juryleden, goed voor een totaal van 69,22%.

Van der Meer reed naar een unanieme zege. Romy Van der Schaft volgde op de tweede plaats in het zadel van Be Painted (v. Gribaldi).  Van der Schaft haar rijkunst met Be Painted werd gesmaakt door D.J. De Haas, uiteindelijk ontving het duo een totaal van 67,55%.

Jeroen Hamelink volgde op de derde plaats met de Rousseau-nazaat, Zanzibar. Met een klein verschil volgde de combinatie op de laagste trede van het podium. Hamelink werd bekroond met 67,40%.

Sado Kazuki (Don Presidente, v. Dauphin) en Nars Gottmer (Elegance N, v. Jazz) vervolledigden de top vijf met 62,30 en 62,01 procent.

In het ZZ-Zwaar dressuur wist Annemieke Vincourt de concurrentie achter zich te houden op de rug van Fimosa (v. Ampère). Vincourt nam een ruime voorsprong met 66,00% op Rommie Stegeman met Brenna (v. Obelisk). Dit duo werd gequoteerd op 61,50%.