Patrick van der Meer aan de leiding op It's All Dressage

Patrick van der Meer aan de leiding op It's All Dressage



In de finale van het It's All Dressage in het ZZ-Z in de Kür op muziek ging de winst vanmiddag naar Patrick van der Meer en zijn Majestic Chinook (v. Vivaldi). Zij blonken uit in hun Kür en kregen van de jury een mooie score van 70.72%. Hiermee bleven ze voor op Jessica Nijpjes met haar Edeem. Nijpjes kreeg een score van 69.92% van de jury.

De derde plaats ging naar Kaylee Gouda met haar Don Juan. Zij reden naar een resultaat van 67.05%.

In de Lichte Tour kleine finale ging de winst naar Febe van Zwambagt met haar Armani nakomeling Emporio. Zij werden beloond met een score van 70.25%. De tweede plaats was voor Patrick van der Meer met zijn Predident's First Apple en een score van 69.47%.

 

Gisteren in de Lichte Tour was de winst voor Geert-Jan Raateland, die net als vrijdag ook al wist te winnen op het Hippisch Centrum van de Kroo. Samen met zijn Crespo (v. Vivaldi) werd hij voor zijn proef beloond door de jury met een nette score van 70.37% in de intermediaire I.

Naast de eerste plaats wist hij ook de KWPN-er Don Bravour RDH (v. Painted Black) naar een derde plaats te rijden met een score van 69.89%. Met dit paard wist hij echter vandaag de finale in de PSG op zijn naam te schrijven. Zij deden dit met een score van 69.11%. Voor Saskia Mertens was er ditmaal de tweede plaats met haar Legend of Loxley (v. Lord Loxley). Zij kregen een score van 69.58%.

In het ZZ-Zwaar was het Robin van Lierop die met zijn Finja (v. Flatley) naar een score wist te rijden van 70.85%. Hiermee pakten ze de winst in deze rubriek. De tweede plaats ging naar Patrick van der Meer die met zijn Majestic Chinook (v. Vivaldi) naar een score reed van 68.34%. Voor Jessica Nijpjes was er nog een derde plaats met haar Edeem (v. Apache) met een score van 66.89%.

Klik hier voor alle resultaten