Nederlands team naar brons in CDIO5* Nations Cup van Falsterbo, Minderhoud wint GP FS

Nederlands team naar brons in CDIO5* Nations Cup van Falsterbo, Minderhoud wint GP FS

In Falsterbo ging vandaag de Nations Cup CDIO5* door. Voor het Nederlandse team was er een mooie derde plaats, in de CDI3* Grand Prix Freestyle wist Hans Peter Minderhoud met Glock's Casper (Westpoint) ook te winnen. 

QUICK RESULT GP FS

1.Hans Peter Minderhoud - Glock's Casper
2.Severo Jurado Lopez - Rialto Star
3. Ida-Linn Lundholm - Dan Brown

Minderhoud en de twaalfjarige Casper (Westpoint x Goodtimes) wonnen met een prachtige score van 76,19%. Lopez volgde als tweede met de Royal Diamond-zoon Rialto Star met 75,305%. De derdep laats was voor de Zweede Ida-Linn Lundholm, die met Dan Brown (Dancier) 74,51% scoorde. Paulinda Friberg werd vierde, Denise Ljungkvist vijfde. 

CDIO5* Nations Cup 

Het Nederlandse team werd derde met 23 punten. Het team bestond uit Danielle van Mierlo met Dayano (Jazz), Patrick van der Meer met Chinook (Vivaldi), Thamar Zweistra met Hexagon's Double Dutch (Johnson TN) en Hans Peter Minderhoud met Zanardi (Rubels). De overwinning ging naar Zweden met 16 punten, hier scoorde Patrik Kittel het best met Well Done de la Roche CMF (Furstentraum). De Duitsers grepen de tweede plaats met 18 punten. 

Individueel ging de overwinning naar de Deen Daniel Bachmann Andersen en Blue Hors Zack (Rousseau). Patrik Kittel en Well Done werden tweede, landgenote Juliette Ramel scoorde de derde plaats met Wall Street JV (Wie Weltmeyer). Zanardi bezorgde Minderhoud hier de vierde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.