Micky Schelstraete kan rekenen op Grand-Charmeur voor individuele winst in junioren rubriek Waregem

Micky Schelstraete kan rekenen op Grand-Charmeur voor individuele winst in junioren rubriek Waregem

Op het CDI Waregem ging vandaag de dag van start met een individuele rubriek voor de Junioren. Daar zien we Micky Schelstraete met de KWPN-er Grand-Charmeur (Apache) naar de winst rijden met een mooie score van 73.824%. Ondanks dat Sascha Heijmans haar United zoon Flying Dutchman Acb naar dezelfde score stuurde eindigde Heijmans op een tweede plaats. 

De Belgische Maud Adriaensen zien we dan met Bailamos Biolley (Sir Donnarhall) op de derde plaats terug met een score van 72.598%. Verder eindigden Chiel van Bedaf met Floris en Lara van Nek met Amazing Comeback nog op een vierde en vijfde plaats. 

Pony Individueel

Bij de Pony's is het de Deense Josephine Gert Nielsen die met Dot Com aan de leiding gaat met een score van 74.595%. Hier is het Lara van Nek die Brouwershaven's Nairobi (Woldhoeve's Silco) met 74.009% naar de tweede plaats stuurde. Rowena Weggelaar volgt dan met Navarone van de Beekerheide (Neptune van de Beekerheide) op de derde plaats. Voor Belgié noteert Jette de Jong met Ico van de Beekerheide (Icoon) nog een vijfde plaats. 

Intermediate I

In de Freestyle van de Intermediate I zijn het de Belgen die de rubriek domineren. Zo gaat Thibault Vandenberghe er met de winst vandoor in het zadel van Santiago Song (Sir Donnerhall) die hij naar een topscore stuurde van 77.770%. Loranne Livens volgt hem dan op met Aragon L (Aaron) die ze met 74.485% naar de tweede plaats stuurde. Sam Verheyden en de BWP ruin Kryptonite van de Performing weten dan met 73.885% de derde plaats op naam te schrijven. Het is dan Inge Heylen die het voor de Belgen compleet maakt met nog een vierde plaats in het zadel van Kalagan "H" met een score van 72.450%. 

Voor Nederland weet Linda Verwaal het beste resultaat neer te zetten. Met de KWPN merrie Effect Rhythm Mbh (Jazz) werd ze met een score van 71.490% vijfde. 

Resultaten