Micky Schelstraete en Jasmien De Koeyer pakken overwinningen in Exloo

Micky Schelstraete en Jasmien De Koeyer pakken overwinningen in Exloo

Op CDI Exloo hebben Micky Schelstraete en Jasmien De Koeyer nog twee mooie Nederlandse overwinningen gegrepen. 

Grand Prix CDI3* 

De overwinning was voor Jil-Marielle Becks met Damon's Satelite. Het Duitse duo scoorde 72,782% en bleef zo twee procent voor op landgenote Helen Langehanenberg met Hollywood 48. Emma Hindle greep een Britse derde plaats met Diesel 8. Lucie Louws werd voor ons land vierde met Evito, zij scoorden een ruim procent beter dan Maire Carolin Beuth voor Duitsland.

Intermediate I Freestyle CDI3* 

Susanna Steinberg zorgde voor een Finse overwinning met Rhapsodie. Hun score van 74,075% was een ruim procent beter dan die van Vai Bruntink en Cum Laude. Jeanine Nekeman reed Ferrari naar een Nederlandse derde plaats, Elena Starr volgde voor Rusland met Foreign Affair terwijl Astrid Langeberg vijfde werd. 

Grand Prix Freestyle CDIU25

Jasmien De Koeyer greep een Nederlandse overwinning met Esperanza, Carlijn Huberts en Watoeshi volgden op de tweede plaats. Alexa Westendarp zorgde met Der Prinz voor een Duitse derde plaats, Mercedes Verweij en Jeanine Nekeman rondden de top vijf af.

CDIP Freestyle

Micky Schelstraete en Elin's Noncisdador reden naar hun zoveelste overwinning met een prachtige 79,267%. Robin Heiden en Colourfull Cannonball pakten zilver, Evi van Rooij en King Stayerhof's Jango wisten de derde plaats te veroveren. 

Klik hier voor alle resultaten.