Marten Luiten naar winst in eerste onderdeel U25 NK Dressuur, Sanne Van Der Pols aan de leiding bij Junioren

Marten Luiten naar winst in eerste onderdeel U25 NK Dressuur, Sanne Van Der Pols aan de leiding bij Junioren

In het eerste onderdeel van het Nederlands Kampioenschap Dressuur voor de U25 ruiters verzekerde Marten Luiten een voorlopige leiderspositie! Jessica Poelman en Thalia Rockx volgen op twee en drie. 

Marten Luiten en Fyona (v. ) zetten in hun eerste onderdeel van het U25 NK een mooie score neer van 74,231%. Hiermee gaat Luiten aan de leiding in maar liefst twee kampioenschappen: de Young Riders en de U25. Jessica Poelman en Chocolate Cookie RDP (v. Johnson) eindigden tweede met een score van 72,251%. Thalia Rockx en Verdi de la Fazenda (v. Florett AS) vulden de top drie aan met een eindtotaal van 71,111%. 

Plaats vier was ook voor Thalia Rockx (Gerda Nova de la Fazenda). Corinda Lutjeboer (Cirano DC) nam genoegen met de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten van het eerste onderdeel NK U25

Bij de Junioren werd ook het eerste onderdeel succesvol afgerond. Daar was het Sanne Van Der Pols die de leiding nam. In het zadel van Cuvanck PP (v. Downtown) verzekerde ze een eindscore van 70,555%. Lara Van Nek en Fariska (v. Vivaldi) volgden op twee met 70,353%. Jill Bogers en Lennox U.S. (v. Grand Galaxy Win T) noteerden 70,252% en vulden daarmee de top drie aan. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Micky Schelstraete (Gregwaard) en Rowena Weggelaar (Klieveer's Don Quichot). 

Klik hier voor de resultaten van het eerste onderdeel NK Junioren