Marlies van Baalen en Jacky Kennedy DVB met 71% naar overwinning

Marlies van Baalen en Jacky Kennedy DVB met 71% naar overwinning

Voor de Lichte Tour-combinaties werd er zaterdag de Intermediaire I uitgeschreven op de internationale wedstrijd in Kronenberg. Marlies van Baalen reed haar zwarte Jacky Kennedy DVB (Damsey FRH) naar een knappe score van 71,03%, meteen goed voor de winst.

Er zaten ook veel hoogtepunten in de proef met de uitgestrekte gangen. Het Nederlandse duo werd opgevolgd door landgenote, Jonna Schelstraete met haar Iron Man (Ferro) met 70,49%. De Belgische amazone, Laureen Poncelet vervolledigde de top drie met Sir Rubinus (Sir Donnerhall) onder het zadel.

Met 69,804% noteerde de Belgische de zelfde gemiddelde score als landgenote Katrien Verreet en Oblix Van de Kempenhoeve (Quarterbeck). De top vijf werd afgewerkt door Lauren Neville met haar George (Glock's Johnson TN).

Annabella Pidgley en Gio winnen eerste Special ooit met 75%

De achttienjarige Britse amazone Annabella Pidgley reed zaterdag haar eerste Special ooit. Met routinier Gio (v. Apache) noteerde ze 75,09%. Marlies van Baalen reed Habibi DVB (v. Blue Hors Don Schufro) op zijn internationale debuut naar de tweede plaats met 74,49%.

Volledige uitslag Intermediaire 

Volledige uitslag Special