Leco en Inspiration zegevieren bij L&R Horse Events Young Talent

Leco en Inspiration zegevieren bij L&R Horse Events Young Talent

Allebei een vos, een bles en drie of meer witte benen. Leco (v. Negro) en Inspiration (v. Everdale) lijken qua uiterlijk best veel op elkaar. Blijkbaar viel dit in de smaak bij de juryleden, Marian Dorresteijn en Margot Kostelijk, van L&R Horse Events' Young Talent.

Het jurykrops was lovend over de kwaliteit van de drie- en de zesjarige paarden. Dit kon je ook terug zien in de punten. Astrid Langeberg scoorde met Leco 81,2% en werden op de voet gevolgd door Danique Janssen met Leonardo (v. Expression). De top drie werd compleet gemaakt door Annabel Rootveld met de Sezuan-nazaat Summersby met 78% en ook een prijs was er voor Maria Brouwer met Le Noir (v. Glock's Toto jr.) met 75,2%.

Bij de zesjarigen waren er drie prijzen te verdienen. Net als bij de driejarigen was er een spannende strijd om de winst. Met 80,8% ging de overwinning naar Marije de Lange met Inspiration gevolgd door Nicky Snijder met Identity STH (v. Charmeur). Ook bij de zesjarigen deed Danique Janssen goede zaken en eindigde als derde met Illexy Terra (v. Jazz).

bron: Persbericht