Isabel Cool's Armando overleden

Isabel Cool's Armando overleden

De Belgische dressuur amazone, Isabel Cool heeft afscheid moeten nemen van haar 14-jarige Armando (Keulse Hoeve's Zico x Orchard d' Avranches). Het paard moest worden ingeslapen nadat de ruin zijn been brak door een ongeluk op de weide.

Armando gaat sinds 4 jarige leeftijd op wedstrijd. Hij startte in de E en A proeven HROV, groeide jaar na jaar door tot het niveau L en M onder amazone Charlotte De Picker. In alle niveau's werden super resultaten behaald: vele overwinningen en ereplaatsen!


In 2012 startte hij de eerste keer het niveau nationaal pony's (FEI proeven) waarin hij onmiddellijk scores van 64% tot 67% behaalde, met daarbij top 3 plaatsen! Dit tevens onder Charlotte De Picker...


In 2013 bracht Dente De Schepper Armando uit op wedstrijd. Ze boekte vele successen met hem, behaalde overwinningen en ereplaatsen in de nationale competities en reed hem voor het eerst op een internationale wedstrijd.


Vanaf 2014 tem 2017 leerde caro van sinay de kneepjes van het vak met armando. Van niveau 1 tem FEI niveau. Met knappe resultaten ... Ze hadden een enorme band en ook voor haar en haar familie is dit een groot verlies.



Armando heeft vele kinderharten doen smelten en ze alles geleerd dat je moet leren volharden.
Het was een zeer talentvolle pony met veel karakter, dat hem nu fataal is geworden helaas...