Ilse de Wilde en Sanne van der Pols nemen de overwinning in Exloo

Ilse de Wilde en Sanne van der Pols nemen de overwinning in Exloo

Sanne Van Der Pols kon tijdens het CDIJ in Exloo de overwinning op haar naam schrijven met Cuvanck PP (v. Downtown) met een score van 73.3%. 

De tweede plaats tijdens het CDIJ ging naar Pem Verbeek met Fernando Torres (v. Florencio 2), deze combinatie kon een resultaat neerzetten van 71.5%. De derde plaats ging naar Robin Heiden met Jivando S (v. Desperado) met 70%. Evi Van Rooij werd vierde met Don Tango B (v. Contango) en Mirthe Van Dorenmalen werd vijfde met I Am Special (v. Charmeur). 

Resultaten

Tijdens het CDIP was het Ilse De Wilde die goud mee naar huis nam, samen met Falco (v. Leuns Veld's Winston) ree ze naar de 73.8%. Veerle Van Hof werd tweede met Quine Parks Xander (v. Orchad Boginov), deze combinatie kreeg van de jury een score van 73.2%. Jill Kemps werd derde met Next Black Magic (v. Nabucco R) en haalde een score op van 72.9%. De Duitse Victoria Tronnier werd vierde met Steendieks Morgenstern Dalai (v. FS Don't Worry) en Isa Hollands werd vijfde met Mabeline's Floran (v. Frodo's Boy). 

Resultaten