Hans Peter Minderhoud naar vijfde positie op Wereldranglijst

Hans Peter Minderhoud naar vijfde positie op Wereldranglijst
Een nieuwe maand, dat betekent ook een nieuwe FEI ranking. In de top tien blijft alles min of meer hetzelfde. Kristina Bröring-Sprehe blijft de nummer één van de wereld met Desperados FRH. De Spaanse Beatriz Ferrer-Salat wisselt met Isabel Werth van plaats. Zo staat de Spaanse amazone nu op een tweede plaats met Delgado en moet Werth tevreden zijn met een derde plaats. Op deze plaats staat zijn met Don Johnson FRH.

Jessica Von Bredöw-Werndl zien we nog steeds op een vierde plaats met Unee BB. Hans Peter Minderhoud komt dan weer de top vijf binnen met Glock’s Flirt. Zij stonden vorige maand nog op een zesde plaats. De Zweedse Tinne Vilhelmson Silfvén zakt een plaats en is nu zesde met Don Auriello. Van plaats zeven tot negen zien we respectievelijk Steffen Peters (Legolas 92), Inessa Merkulova (Mister X) en Patrik Kittel (Deja). De nieuwkomer in de top tien is Carl Hester met Nip Tuck. De nummer tien van vorige maand, Edward Gal (Glock’s Voice) zakt nu naar een twaalfde plaats.

Diederik van Silfhout klimt daarentegen een plaatstje omhoog en staat nu voor Edward Gal op de 11e plaats met Arlando N.O.P.

 

Klik hier voor de volledige lijst