Felice Blaauws TC Take it Easy ingeslapen

Felice Blaauws TC Take it Easy ingeslapen

Felice Blaauw's 20-jarige TC Take it Easy (Florestan I) is ingeslapen. De ruin reed met Blaauw en ook onder Wilmer Lanning en Jasmien de Koeijer succesvol in de sport.

Take it Easy begon zijn carrière met Wilmer Lanning.  In 2008 werd het duo Drents kampioen in de klasse Z2 en vervolgden daarna succesvol hun carrière bij de Subtop.


In 2011 werd de ruin verkocht aan Jasmien de Koeijer. Dat is het moment dat de zoon van Florestan I werd omgedoopt naar Take it Easy, voordien heette hij Tyrone. Het nieuwe paar scoorde mooie overwinningen zoals een zilveren EK medaille in 2013 bij de Junioren.


In 2015 wisselde de ruin opnieuw van ruiter. "In de vijf jaar dat we samen waren hebben we zo veel mooie momenten meegemaakt en daar ben ik je ongelooflijk dankbaar voor. Maar helaas was je gezondheid niet optimaal, waardoor we vaak naar de dierenarts moesten en je ook vaak stil stond en ondanks dat heb je het toch geflikt om bij de junioren en young riders mee te lopen. De beslissing om je dan toch te laten gaan was zo ongelooflijk zwaar, maar voor jou de beste keuze," laat Blaauw weten op haar Facebook.