Edward Gal en Total US zorgen voor staande ovatie in Amsterdam

Edward Gal en Total US zorgen voor staande ovatie in Amsterdam

Onder begeleiding van een staande ovatie won Edward Gal deze ochtend de Freestyle op muziek met de 8-jarige Glock's Total US (Totilas). Het paar reed unaniem naar een verdienstelijk zege met 80,458%.

Heel wat overtreffende termen kunnen de rit van Gal met de zwarte, lichtvoetige Glock's Total US beschrijven, maar "AF" komt er het dichtst bij. Het duo verwees in deze nationale rubriek Kirsten Brouwer met de 10-jarige Foundation RR (United) naar de tweede plaats. Brouwer verzamelde 77,375% en werd door alle juryleden op de tweede plaats geplaatst.

Ook de derde plek werd unaniem toegekend. Madeleine Witte-Vrees vervolledigde zo het podium met de 10-jarige Finnländerin (Fidertanz). Het duo zag een totaalscore van 76,667% op het scorebord.

Jasmien De Koeyer scoort in U25 finale

In de U25 finale schreef Jasmien De Koeyer de eindzege met glans op haar naam. De Koeyer reed unaniem naar de winst met Esperanza (Desperados). Het paar verzamelde 77,258% en bleef zo ruim voor op Thalia Rockx met de 18-jarige Verdi La Fazenda (Florett As), goed voor 73,883%. Het podium in deze finale werd  afgewerkt door Carlijn Huberts met onder het zadel Watoeshi (Rousseau). Huberts reed naar een totaal score van 72,408%.


Alle resultaten