Dinja Van Liere en Hermes winnen de Grand Prix Special in Rotterdam

Dinja Van Liere en Hermes winnen de Grand Prix Special in Rotterdam

In Rotterdam wonnen Dinja Van Liere en Hermes (Easy Game) zonet de Grand Prix Special voor eigen volk. Het duo zette een ongelofelijk sterke prestatie neer, met een score die ruim vijf procent hoger lag dan de nummer twee, Nicole Wego-Engelmeyer.

Met een score van net geen 78% was de winst overduidelijk voor Dinja Van Liere op de KWPN hengst Hermes. Op twee volgde Nicole Wego-Engelmeyer met Saphira Royal (San Amour I), voor Alice Tarjan op de rug van de Sir Donnerhall dochter, Serenade Mf.

Net buiten de top drie plaatste Gareth Huges zich met de Oldenburger hengst KK Dominant (Diamont Hit) op vier. De vijfde plaats was voor Jeanna Hogberg met Astoria (Sir Donnerhall II Old).

Team Nederland op één na Grand Prix Special

Met het beste team totaal staat het Nederlandse team voorlopig op een eerste plaats. Voor het Nederlandse team komen vandaag naast Van Liere ook Lynne Maas op Eastpoint (Westpoint), Thamar Zweistra met Hexagon's Ich Weiss (Hexagon's Rubiquill), en Emmelie Scholtens in het zadel van Indian Roch (Apache) aan de start. Het team van de USA volgt op de tweede plaats, Zweden staat op een voorlopige derde plaats.

Uitslag Grand Prix Special

Voorlopige tussenstand Nations Cup of the Netherlands