Daphne van Peperstraten niet te kloppen in kür, Lucie Louws tweede in CDI3* GP Freestyle

Daphne van Peperstraten niet te kloppen in kür, Lucie Louws tweede in CDI3* GP Freestyle

Daphne van Peperstraten wist op CDI Exloo haar stempel op de CDIY te drukken. Lucie Louws pakte dan weer zilver in de CDI3* GP Freestyle. 



De Young Riders op het CDI Exloo kwamen vandaag nog eenmaal in actie. Zij gingen de strijd aan in de Kür op muziek waar het opnieuw Daphne van Peperstraten was die niet te kloppen viel. Met haar Greenpoint's Cupido regeerde ze vandaag met een ijzersterke score van 79.885% en sluit zo een fantastisch winnend weekend af. 

Concullega Thalia Rockx en haar Verdi de la Fazenda zien we dan met 77.340% terug op de tweede plaats. Esmee Donkers en haar Chaina kregen voor hun kür een score van 76.480% wat goed was voor een derde plaats. 

Grand Prix Special CDI3*

Helen Langehanenberg wist hier te winnen met Hollywood 48. Het duo scoorde 70,468% en bleef zo een ruim procent voor Australiër Tristan Tucker en Zephir O. Emma Hindle werd derde voor de Britten met Diesel 8.

Grand Prix Freestyle CDI3*

Lucie Louws en Evito wisten hier tweede te worden met 74,805%. Enkel de Duitse Jil-Marielle Becks scoorde beter; zij won met Damon's Satelite en een score van 77,965%. Juan Manuel Vidal-Testal rondde met Dulce Sueno de top drie af. 

Klik hier voor alle resultaten.