Agatha van der Lei zet knap percentage neer in CDI4* GP Special Salzburg

Agatha van der Lei zet knap percentage neer in CDI4* GP Special Salzburg

Agatha van der Lei werd net in Salzburg knap zevende in de CDI4* GP Special. De Oostenrijkse Victoria Max-Theurer houdt de overwinning in Oostenrijk. 


QUICK RESULT

1. Victoria Max-Theurer - Rockabilly

2. Estelle Wettstein - West Side Story

3. Isabell Werth - Quintus

Victoria Max-Theurer en Rockabilly (v. Rock Forever) worden door de jury bijna unaniem op een geplaatst met een percentage van 72.149% Dat de top drie erg aan gewaagd was bewijzen de percentages van Estelle Wettstein en Isabell Werth.

Wettstein en West Side Story (v. San Amour I) volgen met 71.227%. Isabell Werth, die vorige week nog won in Stockholm eindigt nu op de derde plaats. Werth krijgt een resultaat van 71.043, wat amper 0.184% verschil is of 5,5 punten in een proef gequoteerd op 470. 

Het verschil tussen de derde en de vierde plaats is bijna het kleinste verschil. Matthias Alexander Rath en Foundation (v. Fidertanz 2) krijgen, in totaal over de vijf juryleden 1 punt minder dan Werth. Hun score van 71% rond is goed voor de vierde plaats.

Karoline Valenta en Valenta's Diego (v. Desperados) sluiten de top vijf af met een percentage van 68.106%. 


Agatha van der Lei en Vrbgroup's Caron, een Florencio 2-ruin krijgen een score van 66.468%. Op één jurylid na ranken ze haar allemaal als zevende en die plek krijgt ze ook in de eindranking. 


Resultaten