Pavo Cup tot nader order uitgesteld

Pavo Cup tot nader order uitgesteld

Vanaf morgen, donderdag 15 oktober, staan er drie dagen Pavo Cup op de planning, waarbij de jonge paarden in de (halve) finales strijden om de titels in de diverse leeftijdscategorieën. Gisteravond echter hebben premier Rutte en minister de Jonge strengere maatregelen afgekondigd. Binnen deze ‘tijdelijke lockdown’ zijn wedstrijden verboden, waardoor het onmogelijk is om de Pavo Cup nu te laten doorgaan.


“Deze 25ste editie moet een feest worden, er is wat ons betreft dan ook zeker geen sprake van afstel maar van uitstel. We zullen de komende tijd de mogelijkheden blijven verkennen om alsnog de finales van de Pavo Cup te organiseren, echter zijn hierbij voor het bepalen van de data afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus en de maatregelen vanuit de overheid”, aldus het KWPN.


Hengstencompetitie


Ook de diverse wedstrijden van de Anemone Horsetrucks Hengstencompetitie dressuur en de Blom Hengstencompetitie springen staan binnenkort op de agenda. Het KWPN wacht de volgende persconferentie van de overheid af alvorens definitieve beslissingen te nemen over de eerstvolgende competitiewedstrijd in de Peelbergen.

bron: KWPN - F. © Archief LM.