Vincent Dings wint Grote Prijs Young Riders Valkenswaard

Vincent Dings wint Grote Prijs Young Riders Valkenswaard

Ook in Valkenswaard kwam er een einde aan de dag met nog een Grote Prijs voor de Young Riders. In deze finale is het opnieuw de Nederlander Vincent Dings die een ijzersterke ronde neerzet. Ditmaal in het zadel van de Ustinov zoon Daylight die hij rondstuurde in 36.36 seconden. 

Quick results:

1. Vincent Dings - Daylight
2. Max Haunhorst - Chaccara
3. Zoe Osterhoff - Elovely

Dings bleef er zo de Duitsers voor die hier de tweede en de derde plaats op naam schreven. Zo ging de tweede plaats naar Max Haunhorst met Chaccara (Chacco Blue) met een tijd van 37.59 seconden en weet Zoe Osterhoff haar KWPN-er Elovely (Eurocommerce Dubai) naar de derde plaats te sturen met 4 strafpunten. 

De Belgen maken het dan af met nog een vierde en vijfde plaats. Gilles Thomas noteerde opnieuw een vierde plaats in het zadel van Edison van Schuttershof (Darco). Thibault Philippaerts stuurde Fubertha (Nabab de Reve) naar de vijfde plaats. 

Sven Peters en de twaalfjarige KWPN merrie Channel (Rascin) zien we terug op de negende plaats. 

CHILDREN

De Belg Robbe van Boxstael schrijft dan de Chrildren 1m25 rubriek op naam met Elle de Laubry (Kannan) in 54.28 seconden. Daarmee snoepten ze enkele seconden van de tijd af van Jef Peeters en Contiki Ah Z (Contact van de Heffinck) die met 57.58 seconden op de tweede plaats eindigden. De Nederlandse amazone Selma van Werkhoven volgt dan met Lovely Lady, een BWP merrie van Elvis ter Putte, op een derde plaats met 60.59 seconden. 

Mila Everse noteerde met Goldine de vierde plaats, voor Renee Hazeleger en Whipped Cream die vijfde werden.