Van de Pol wint, vader en zoon van der Vleuten delen brons in CSI4* 1,50m JIM

Van de Pol wint, vader en zoon van der Vleuten delen brons in CSI4* 1,50m JIM

Ongelofelijk maar waar; vader en zoon Eric en Maikel van der Vleuten behaalden zonet allebei de derde plaats in de CSI4* 1,50m van Maastricht. Henk van de Pol reed zijn toptalent Looyman Z (Numero Uno) naar een strakke overwinning. 

QUICK RESULT

1. Henk van de Pol - Looyman Z
2. Edward Levy - Uno de Cerisy
3. Maikel van der Vleuten - Verdi TN & Eric van der Vleuten - Djoost Again


Henk van de Pol won met Zangersheideruin Looyman Z (Numero Uno) in 29,39 seconden. Hij klopte zo de vorige leidende tijd van 29,92 seconden van Fransman Edward Levy met Uno de Cerisy (Open Up Semilly). Zij werden tweede. 

Op de derde plaats zagen we een uniek fenomeen: Vader en zoon Eric en Maikel van der Vleuten deelden deze. Maikel sprong met KWPN-hengst Verdi TN (Quidam de Revel) al naar een foutloze tijd van 29,93 seconden, als laatste barragestarter zette ook Eric met Djoost Again (Cantos) deze tijd neer. De vijfde plaats ging naar Jérôme Guery met Eras Ste Hermelle voor België. 

Jur Vrieling en Fiumicino vd Kalevallei (Plot Blue) werden zesde, een mooie prestatie voor deze achtjarige sBs'er. Gerco Schröder en Glock's Champblanc (Clearway) volgden als zevende. 

Klik hier voor het volledige resultaat.