Perdaen start de dag op het podium in Bornvial

Perdaen start de dag op het podium in Bornvial

In Bornival ging de dag van start met twee rubrieken van de Youngster Tour. Bij de 7-jarige paarden werd er rechtstreeks tegen de klok gereden en de overwinning bleef in Belgische handen. Benny Naessens reed Kannavara Z (v. Kannan x Contender, f. Blyau) foutloos rond in 55,09 seconden. 

Hiermee deed hij beter dan Laura Renwick die met Cottee (v. Asterix E Z x Couleur Rubin) een foutloze ronde noteerde in 55,90 seconden. Cindy Perdaen en Jubel's Mumbo (v. Elton John x Lauristin, f. Perdaen) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 55,90 seconden. 

Maxime Harmegnies (Otto vd Achterhoek) en Manuel Thiry (Ollister du Lys) vervolledigden de top vijf. 

8-jarigen

Bij de 8-jarigen reed Laura Renwick naar de overwinning. Dit keer rekende ze op Sypmphony (v. Parco x Tristan de Quelen) om in 57,61 seconden een foutloze ronde te springen. Virginie Thonon was de beste Belgische op de tweede plaats. Zij kon in het zadel van Zirkana Adelheid Z (v. Zandor Z x Rival Z, f. Remijnse) een foutloze ronde springen in 57,74 seconden. Charlotte Bettendorf en Manolo Z (v. Mylord Carthago x CorofinoI, f. Hendrickx) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,59 seconden.

Bart Anthonissen (Nauwiska vd Pereboom) en Lieven Devos (Hannibal) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten