Parfait van het Schaeck krijgt Marlon Modolo Zanotelli in het zadel

Parfait van het Schaeck krijgt Marlon Modolo Zanotelli in het zadel

Marlon Modolo Zanotelli krijgt de teugels toevertrouwt van de zevenjarige Parfait van het Schaeck nadat Ashford Farm de nieuwe eigenaar geworden is; 

De zoon van Comme Il Faut die tevens ook BWP goedgekeurd is komt oorspronkelijk uit de fokstal van Perry De Winter. Zijn opleiding genoot hij onder het zadel van Tim Van Den Broeck, die wel al meerdere jonge paarden met succes opgeleid heeft. 

De jonge hengst werd als vijfjarige nog één van de kampioenen tijdens de hengstencompetitie en werd zelfs vice-kampioen een jaar later. Niet enkel in de sport heeft de hengst zijn waarde al bewezen, ook in de fokkerij lijkt hij uit te blinken met al enkele goedgekeurde zonen. 

Ashford Farm, de nieuwe eigenaar van Parfait, heeft de verdere opleiding van de hengst toegewezen aan de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Zanotelli is niet onbekend met de lijn van Parfait. Met Like A Diamond van het Schaeck, de moeder van Parfait, was hij dit jaar finalist op het WK van Herning. En alsof dat nog niet genoeg is wonnen ze ook de Global Champions Tour Grand Prix in Parijs. Zanotelli weet dus deels wat hij onder het zadel krijgt. 

We wensen het nieuwe paar veel succes en zijn benieuwd wat de toekomst hen zal brengen.