Nederlandse jeugd haalt top prestaties binnen in Valkenswaard

Nederlandse jeugd haalt top prestaties binnen in Valkenswaard

De Nederlandse jeugd weet in Valkenswaard meerdere topprestaties neer te zetten. Op het Future Champions worden er vandaag diverse finale rubrieken verreden voor de jeugd en de pony's. 


YOUNG RIDERS

In de rubriek voor de Young Riders is er Nederlandse winst voor Vincent Dings en de stoere Cream Couleur Z (Cream on Top) met wie hij rondkwam in 60,31 seconden. Hij bleef er Mike Kawai voor die zijn Hazel BS (heartbeat) met wie hij rondkwam in 61.14 seconden. Hannes Ahlmann stuurde Doolys dan naar de derde plaats. 

Voor België noteerde Gilles Thomas met Evita  de vierde plaats en is het Arnaud Gaublomme die Koriana van het Klapscheut naar de vijfde plaats stuurde. 

PONY FINALE

In de finale voor de ponys weet de Belgische Amber Frederick de vierde plaats te bezetten met Easter Bb (Rocky Grichet). Voor Nederland is het dan Mart Ijland die haar op de voet volgt met Invisible van het Juxschot (Eternity van de N Ranch). 

Pam Nieuwenhuis en Zeppe van de Ijsseldijk werden nog achtste met 4 strafpunten en Joyce Wolters moest helaas 8 strafpunten incasseren met Karl van Orchid's wat haar een negende plaats opleverde. Fleur Holleman en haar Bora Bora zien we dan terug op de tiende plaats. 

PONY 1M20

In de pony rubriek over een maximale hoogte van 1m20 weet Myla van Andel met Uriel (Matchello) de vierde plaats te bezetten. Ze bleef er Fleur Holleman voor die vandaag met haar BWP-er Dante (Twinkling Starr Aristo) haar laatste wedstrijd reed. De nu 21-jarige Dante zal voortaan worden gereden door een jong meisje van 10 jaar. Vandaag zien we Fleur nog op een vijfde plaats. 

Voor België is het Luka Roman die het beste Belgische resultaat noteert met Orchid's Mila (Orchids Cestanii) met een zesde plaats. 

PONY 1M10

De 1m10 rubriek is voor Juna-Jane de Keersmaecker en haar Une Etoile (Wayland Red Pepper) die ze rondstuurde in 54.36 seconden. De Belgische bleef er zo Britt Schuttelaar voor die met Oatfield Rosie (Banks Timber) in 55.69 seconden op de tweede plaats eindigde. Pauline van Dyck en Orchid's Azalea zien we terug op een vierde plaats. 

Alle resultaten


F: Familie Holleman