Nederlandse amazones aan zet op CDI Aken

Nederlandse amazones aan zet op CDI Aken

Het CDI Aken staat dit weekend centraal voor de Youngsters waar de Nederlandse ruiters zich laten opvallen. Zo zien we Micky Schelstraete na haar overwinning van gisteren, ook vandaag in de Junioren competitie naar de winst rijden. Samen met haar Apache nakomeling Grand-Charmeur wist ze een score van 73.627% bij elkaar te rijden. Daarmee bleef ze voor op Romy Allard met Summer Rose OLD (Sir Diamond) die hier een score van 72.010% behaalden. Op drie eindigde Lily Bendig met Boscolo met een score van 71.961%.


Ook bij de Children wordt de Nederlandse driekleur uitgehangen voor Veerle van Hof en haar Don Diablo met wie ze een score van 73.167% wist te noteren. Zij bleef er Emma Blatt voor en haar Akanthus die met een score van exact 73% op de tweede plaats eindigden. Op drie zien we dan Kenya Schwierking met Cecil met een score van 72%. 

De Belg Alexander Goovaerts zien we met Habiba vh Bloemnhof nog op een zesde plaats terug. Zij noteerden een score van 69.500%. 

De Young Riders Freestyle viel vervolgens prooi aan Kimberly Pap en haar KWPN-er Vloet Victory (Jazz). Het tweetal noteerde er een prima score van 78.842% en bleef zo fiks voor op haar concurrentie. Die bestond uit Linda Erbe met DSP Fierro W (Furst Wettin) die met 74.792% op de tweede plaats eindigden. Op drie eindigde Anna Guseynova met Lauda W (Laudabilis) met een score van 73.492%. 

Resultaten