Michel Hendrix scoort in 1.60m Grote Prijs Luik

Michel Hendrix scoort in 1.60m Grote Prijs Luik

Er werd hard gereden in de barrage van de 1.60m CSI4* Grote Prijs in Luik. Uiteindelijk won Andres Vereecke op sublieme wijze. Michel Hendrix volgde in de prijzen van deze CSI4* Grand Prix.


QUICK RESULTS
1. Andres Vereecke - Igor vd Wittemoere
2. Laura Kraut - Curious George
3. Gerfried Puck - Bingo du Parc


Reeds vroeg in het parcours zette Andres Vereecke met de 11-jarige Igor van de Wittemoere (Cooper vd Heffinck) de te kloppen tijd op 34,58 seconden. Uiteindelijk wist niemand die tijd te verbeteren. De Belg wint met zijn winst 33.000 euro. De Amerikaanse topamazone, Laura Kraut deed een verwoede poging de tijd van de jonge Belg te verbeteren.

In het zadel van de Codex One-zoon, Curious George klokte Kraut foutloos af in 35,36 seconden. Gerfried Puck vervolledigde het podium met de SF-ruin, Bingo du Parc (Mylord Carthago*HN).  Enkel de top vier wist het verkort parcours foutloos af te werken. Puck bleef daarbij voor op landgenoot Christian Rhomberg met Cornetta 13 (Cornet Obolensky).

Michel Hendrix deed een knappe poging de tijd van de Belg te verbeteren. Voor de Nederlander viel er echter één balk uit de lepels met Elco Van Hof Ter Naillen (Elvis Ter Putte). Het duo strandde zo op de negende plek.

Uitslag