Merel Blom houdt leiderspositie vast na tweede dressuurdag in Waregem

Merel Blom houdt leiderspositie vast na tweede dressuurdag in Waregem

In Waregem zit inmiddels de tweede dresuurdag erop. In de CCI3* is het de Fransman Nicolas Pertusa die aan de leiding gaat met 25.90 strafpunten. Hij blijft daar de Duitse Sophie Leube voor die met Scarlet K naar een totaal van 26.00 strafpunten wist te rijden en daarmee op de tweede plaats staat voor nu. Een sterke derde plaats is er voor Lara de Liedekerke-Meier en haar Ducati d'Arville met wie ze voorlopig op 26.80 strafpunten staat. 

Voor Nederland zien we Tim Lips en Herby op de vijfde plaats met 27.60 strafpunten. 

In de CCI2* weet Merel Blom haar leiderspositie vast te houden met Crossborder Radar Love met wie ze exact 29.00 strafpunten noteerde. Zij deelt deze eerste plaats na vandaag met de Belgische Laure Redele en haar Cheers 12 die morgen ook met 29 strafpunten de cross in zullen gaan. Karin Donckers en Namira staan nu op de derde plaats met een klein verschil van 29.30 strafpunten. 

Verder zien we ook Virginie Caulier en Hobama de la Baille Rouge nog op een zevende plaats met 30.40 strafpunten. Het ligt in de top van het klassement allemaal erg dicht bij elkaar. 



Resultaten