Ben Maher en Explosion W imponeren in New York

Ben Maher en Explosion W imponeren in New York

De eerste ronde van de Global Champions League in New York is net afgelopen, en dat met een schitterend resultaat voor de London Knights. Zij hebben nu de leiding, mede dankzij de individuele overwinning van Ben Maher met KWPN'er Explosion W (Chacco-Blue). Maikel van der Vleuten en Leopold van Asten sprongen ook in de prijzen. 

QUICK RESULT TEAM

1. London Knights - 0 strafpunten, 133,62 seconden
2. Valkenswaard United - 0 strafpunten, 143,86 seconden
3. Chantilly Pegasus - 4 strafpunten, 135,50 seconden


De overwinning was voor London Knights Martin Fuchs en Ben Maher. Zij bleven foutloos met respectievelijk Clooney 51 (Cornet Obolensky) en KWPN'er Explosion W (Chacco-Blue). Valkenswaard United van Marcus Ehning en Alberto Zorzi volgde op de tweede plaats, Chantilly Pegasus van François Mathy Jr en Constant Van Paesschen werd derde met vier strafpunten.

New York Empire van Daniel Bluman en Georgina Bloomberg volgt als vierde, St Tropez Pirates staat vijfde. 

Scandinavian Vikings is het beste team met een Nederlander. Leopold van Asten en Geir Gulliksen staan zesde. 

Individueel

Ben Maher en zijn Explosion W vlogen in 64,49 seconden naar de overwinning. Daniel Bluman volgde met Ladriano Z (Lawito) als tweede, François Mathy Jr en Uno grepen een individuele derde plaats voor België. Martin Fuchs en Marcus Ehning maakten de top vijf af. 

Maikel van der Vleuten stuurde Beauville Z (Bustique) naar de elfde plaats, Leopold van Asten finishte als twaalfde met VDL Groep Untouchable (Chacco-Blue). 

Klik hier voor alle resultaten.