Leopold van Asten komt goed mee in Oslo

Leopold van Asten komt goed mee in Oslo
Het was Stephex ruiter Lorenzo de Luca (ITA) die vanmiddag in de 1.45m rubriek in Oslo naar de winst wist te snellen. Samen met zijn BWP-er Halifax van het Kluizebos (v. Heartbreaker) zette hij in de barrage een razendsnelle ronde neer van 36.25 seconden.

Hij bleef hiermee ruimschoots voor op de Oostenrijker Max Kühner die met zijn Coeur de Lion naar de tweede plaats reed in een tijd van 37.35 seconden. Ook de Zweed Henrik von Eckermann vinden we bovenaan het klassement. Met zijn Mary Lou (v. Montendro) eindigde hij op een derde plaats in een tijd van 37.90 seconden.

Een mooie vierde plaats was er voor Leopold van Asten die hier zijn VDL Groep Alexia Z (v. Air Jordan Z) nog een extra aanspoorde. De 10-jarige merrie klokte een tijd van 38.72 seconden met een mooie foutloze ronde. De Deen Lars Bak Andersen vervolledigde de top vijf met zijn Queens Dancer.

Ook Lisa Nooren vinden we terug in de top 10. Zij finishte met haar Hocus Pocus de Muze met 4 strafpunten in de barrage, wat haar naar de achtste plaats bracht. Voor Harrie Smolders was er een tiende plaats met zijn Cicero II. Ook zij haalden de barrage maar noteerden 8 strafpunten achter hun naam.