Kim Emmen stuurt Delvaux nu ook naar vijfde plaats in GCL Grand Prix van Parijs

Kim Emmen stuurt Delvaux nu ook naar vijfde plaats in GCL Grand Prix van Parijs

Kim Emmen heeft na haar topprestatie in de GCL van Parijs in de Longines GCT Grand Prix van Parijs met Delvaux (Chacco-Blue) een prachtige vijfde plaats gepakt. Christian Ahlmann en Take A Chance On Me Z grepen de overwinning. 

QUICK RESULT

1. Christian Ahlmann - Take A Chance On Me Z
2. Celine Schoonbroodt - Cheppetta
3. Kevin Staut - Calevo 2 


Kersverse vader van zijn tweede kindje Christian Ahlmann kaapte de overwinning weg. Met de tienjarige Zangersheidehengst Take A Chance On Me Z, een zoon van Taloubet Z x Aldatus Z, sprong hij in 35,6 seconden naar de winst. De elfjarige Cheppetta (Chepetto) bezorgde de Belgische Celine Schoonbroodt zo in 36,82 seconden het zilver, Kevin Staut en Calevo (Casall) finishten voor het thuispubliek als derde in 37,25 seconden. 

Ook landgenote Penelope Leprevost en GFE Excalibur de la Tour Vidal (Ugano Sitte) finishten foutloos en grepen zo de vierde plaats, al leek Excalibur nog wat ervaring te missen voor een strakkere barrage. Kim Emmen claimde de vijfde plaats voor Nederland met de nog steeds prachtig springende Delvaux (Chacco Blue). 

Marc Houtzager en Sterrehof's Calimero (Quidam de Revel) volgden net buiten de top vijf op de zesde plaats in 37,99 seconden met vier strafpunten in de barrage. 

Klik hier voor het volledige resultaat.