Kevin Jochems weer in topvorm in Spruce Meadows

Kevin Jochems weer in topvorm in Spruce Meadows

De prestigieuze wedstrijd van Spruce Meadows, in het Canadese Calgary, trapt vandaag af met een 1m50 rubriek. Daar weten maar liefst 20 combinaties zich te kwalificeren voor de barrage. 

Quick results:

1. Kent Farrington - Jasper
2. Lorenzo de Luca - Limestone Grey
3. Bruno Chimiri - Tower Mouche


Amerikaanse winst voor Kent Farrington en zijn Jasper (Heartbreaker) die hier in 35.48 seconden over de eindmeet snellen. Daarmee eisten ze al vroeg de snelste tijd op waarbij het Lorenzo de Luca was die hier het dichtste bij in de buurt wist te komen. De Luca kon rekenen op de stoere Limestone Grey (Try-Time) met wie hij in 35.56 seconden op de tweede plaats eindigde. Zijn landgenoot Brumo Chimirri stuurt dan Tower Mouche (Diamant de Semilly) naar de derde plaats met een tijd van 37.35 seconden. Scott Brash en Hello Senator (Carambole) zien we op de vierde plaats terug. 

Voor Nederland zien we zowel Kevin Jochems als WIllem Greve terug in de barrage. Jochems lijkt na zijn val weer helemaal hersteld te zijn en in het zadel van Faithless MVDL (Ukato) die een geweldige foutloze ronde liet zien in een tijd van 37.81 seconden. Ook Willem Greve bleef foutloos met Faro (Calvaro Z) die hij in 39.73 seconden rondstuurde. Het was uiteindelijk goed voor een vijfde en achtste plaats. 

Resultaten