Julien Epaillard houdt in CSI5*-W Bordeaux overwinning thuis

Julien Epaillard houdt in CSI5*-W Bordeaux overwinning thuis

De winst in de CSI5*-W over 1.50 in Bordeaux ging naar thuisruiter Julien Epaillard. Hij was voor iedereen een maat te sterk. 


QUICK RESULT

1. Julien Epaillard - Queeletta

2. Marlon Modolo Zanotelli - Icarus

3. Marcus Ehning - Comme Il Faut

4. Henrik Von Eckermann - Best Boy 2

5. Edward Levy - Uno de Cerisy


Julien Epaillard is met Queeletta (v. Quality) iedereen te snel af in het Franse Bordeaux, en hij houdt zo de overwinning in eigen land door een tijd van 63.61 op de klok te zetten. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli volgt met Icarus (v. Douglas) op een ruime 65.64. Het verschil tussen twee en drie is dan weer een pak kleiner. Marcus Ehning komt met Comme Il Faut (v. Cornet Obolensky) in 65.99 over de finishlijn en vervolledigt zo het podium. 

Hendrik Von Eckermann springt voor Zweden net naast het podium met Best Boy 2 (v. Contagio), hij finisht in 66.39. De Franse Edward Levy en Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly) zetten 70.25 op de klok en eindigen zo als vijfde.

Eduardo Alvarez Aznar en Legend (v. Ogano Sitte) volgen op de zesde plek, en blijven voor Max Kühner met Elektric Blue P (v. Eldorado van de Zeshoek). Olivier Perea en GL Events Dolce Deceuninck (v. Toulon) vinden we terug op de achtste plaats, voor Max Thirouin en Utopie Villelongue (v. Mylord Carthago). 

Penelope Leprevost en GFE Excalibur de la Tour Vidal (v. Ugano Sitte) zijn de eerste combinatie met een foutje. Ze krijgt een punt tegen voor tijdsoverschrijding en eindigt zo op de tiende plaats. 


Resultaten