Henk van de Pol en Looyman loeisterk in bloedstollende ontknoping Grote Prijs Gijon

Henk van de Pol en Looyman loeisterk in bloedstollende ontknoping Grote Prijs Gijon

Een latertje was het vanavond voor de ruiters in Gijon. Hun Grote Prijs eindigt nu net na twee spannende ronden. Deze CSIO5* 1m60 GP viel uiteindelijk prooi aan de Ier Greg Patrick Broderick en zijn Westbrook (Jaguar Mail) met wie hij in een tijd van 49.52 seconden over de eindmeet snelde. Enkel de top vier wist dubben foutloos te blijven.

Quick results:

1. Greg Patrick Broderick - Westrbrook
2. Mathieu Billot - Quel Filou 13
3. Felicie Bertrand - Sultana des Ibis


In het zadel van Quel Filou 13 (Quidam's Rubin) weet dan Mathieu Billot de tweede plaats te grijpen met een tijd van 49.81 seconden. De Franse Felicie Bertrand claimt dan de derde plaats in het zadel van Sultane des Ibis (Quidam de Revel) met wie zij in 50.67 seconden rond weet te komen. Ze blijft er de Mexicaan Fernando Martinez Sommer voor die de KWPN-er Cor Bakker (Colandro) in 52.42 seconden naar de vierde plaats weet te sturen. 


Voor Egypte eindigde Alaa Mayssara met Dittorio-S op de vijfde plaats. Henk van de Pol kwam vanavond in actie met Looyman Z ( Numero Uno) met wie hij in 53.94 seconden over de eindmeet kwam. Henk van de Pol kon vandaga rekenen op Looyman Z (Numero Uno) met wie hij een tijd noteerde van 53.94 seconden. Hij moest daarbij wel 4 strafpunten laten noteren wat hem uiteindelijk de zesde plaats opleverde. 

Resultaten