Geen maat op Kim Emmen in Youngster Tour finales Sunshine Tour

Geen maat op Kim Emmen in Youngster Tour finales Sunshine Tour

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera was de finale voor 7-jarige paarden het hoofdnummer van de dag. Er was één amazone die de rubriek domineerde: Kim Emmen. Ze nam zowel de eerste als de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats rekende ze op Astrid's Lad (v. Luidam Elite). Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 30,88 seconden. 

Voor de tweede plaats reed ze Lady Angeles (v. Los Angeles) foutloos rond in 31,57 seconden. Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van't Meulenhof) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 31,86 seconden. 

Luca Maria Moneta (Epic) en Ciaran Nallen (Rockwell RC) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Aniek Diks reed ook naar een klassering. Zij rekende op Zensational (v. VDL Zirocco Blue) om in 36,54 seconden naar de tiende plaats te springen. 

Klik hier voor de resultaten

Ook bij de 6-jarige paarden reed Kim Emmen naar een klassering. In het zadel van Chuck Marienshof Z (v. Collestus) sprong ze een foutloze ronde in 37,19 seconden. Dat leverde haar de zesde plaats op. 

Klik hier voor de resultaten