Geen barrage, geen probleem voor Salvador Onate.

Geen barrage, geen probleem voor Salvador Onate.

In de Wereldbeker wedstrijd van Leon in Mexico wist slechts één combinatie het hout in de lepels te houden. Samen met Beautiful Red (Casall) klokte Onate af met één tijdsfout, alsnog goed voor de eindzege.

"Tijdens de parcoursverkenning had ik al door dat er slechts één of twee foutloze rondes zouden zijn," vertelt de Mexicaan na afloop. "Daarom nam ik mijn tijd in een poging om foutloos te blijven. Het was een gok om met één tijdsfout te stoppen maar die heeft opgebracht."

Op het podium werd het duo opgevolgd door Arturo Parada Vallejo met de 13-jarige Kannan-nazaat, Tarzan d'Ivraeie. Juan Jose Zendejas Salgado vervolledigde het podium met de 11-jarige Just Nice vh Indihof. Voordien werd de merrie uitgebracht door fokker Yentl Baert. Samen met de merrie van Deauville de la Vie bleef hij Alejandro Leonardo Winkler met de For Pleasure-zoon, E Muze Yek voor.

In het zadel van Walter Lelie's voormalige ruin werd Winkler opgevolgd door Alberto SanchezCozar met Union de la Nutria (Diamant de Semilly).

Uitslag