Daniel Deusser en Calisto Blue winnen hoofdrubriek Brussel

Daniel Deusser en Calisto Blue winnen hoofdrubriek Brussel

Als kers op de taart kwamen de beste 12 vijfster combinaties aan de start in de tweede ronde in Brussel. Uiteindelijk won Daniel Deusser op eigen terrein met Koen De Waele's voormalige Calisto Blue.


QUICK RESULTS
1. Daniel Deusser - Calisto Blue
2. Jos Verlooy - Jacobien Dwerse Hagen
3. Frederic Vernaet - Euptric Van Beek


Eerste foutloze combinatie in deze tweede ronde was de Zweedse springruiter, Douglas Lindelow met de 9-jarige Casquo Blue (Chacco-Blue), het duo droeg wel al één springfout mee van de eerste omloop. Zijn tijd van 48,19 seconden werd snel verbeterd. Enige tijd stond regerend Belgisch kampioen,  Dominique Hendrickx met Vintadge de la Roque (Kannan) aan kop.

Dit tot de nullers van de eerste ronde aan de start kwamen. Jos Verlooy verbeterde de prestatie van Hendrickx meteen met Patrik Spits' voormalige Jacobien Dwerse Hagen.

Daniel Deusser presteerde uiteindelijk op eigen terrein. De Duitse springruiter snelde naar de winst met Koen De Waele's voormalige Calisto Blue (Chacco Blue). Het paar klokte foutloos af in 42,12 seconden. Bronzen EK-medaille winnaar, Jos Verlooy volgde op de tweede plaats met de Va-Vite, merrie.

De Grand-Prix winnaar van Beervelde, Frédéric Vernaet werkte het podium af met Euptric Van Beek (Clintord). Het paar werd opgevolgd door Dominique Hendrickx.

uitslag