Black Friday alert: in welke webshops en bij welke merken kan je welke kortingen scoren?

Black Friday alert: in welke webshops en bij welke merken kan je welke kortingen scoren?

Deze week is het Black Friday! Gezien de huidige COVID-19 pandemie zullen kortingen voornamelijk online te scoren zijn. We geven jullie dan ook graag een overzicht van waar je de beste kortingen krijgt! 

Lieven Hendrickx Horse Supplements (klik hier) viert zijn nieuwe website met een knappe 30% korting op alle artikelen behalve Samshield en supplementen. Leuk om weten is dat de korting van kracht is voor het gehele weekend!

Bij Horse2Me (klik hier)  geldt er een korting van 20% op de hele collectie. Die korting geldt niet enkel op Black Friday, de korting blijft geldig tot en met Cyber Monday. Enkel op de artikelen van Samshield  is de korting niet van toepassing.

Als je op zoek bent naar nieuwe dekens voor je paard, kan je bij Greenfield Selection (klik hier) terecht. Van vrijdag tot en met zondag gelden er kortingen van 20-25% op geselecteerde dekens. Bij Greenfield is er dus sprake van een heus kortingsweekend! 

Pro Selected by LJ (klik hier)  lanceerde ook recent zijn nieuwe website by BrandingPro.be. Het leder merk viert Black Friday en Cyber Monday met een 15% korting op de artikelen die je online kan kopen.

Het dekenmerk, Léon by Belise (klik hier)  pakt het anders aan. Koop je twee kwalitatieve fleece dekens betaal je 20% minder!! KNAP toch?

Online trainingsplatform, Equschool.com (klik hier) geeft dan weer korting op een jaarabonnement. Deze week kan je er tijdens Black  Friday je jaarabonnement kopen voor 'slechts' 40 euro ipv 50 euro.