Ahlmann en Ehning rekenen op Stakkato Gold verervers in YH rubriek Brussel, Harrie Smolders rijdt top tien binnen

Ahlmann en Ehning rekenen op Stakkato Gold verervers in YH rubriek Brussel, Harrie Smolders rijdt top tien binnen

In de rubriek voor de zeven- en achtjarigen op de Stephex Masters was er een parcours opgesteld van 1m40/1m45. Daar weet Christian Ahlmann de concurrentie achter zich te houden dankzij een solide optreden van Solid Gold Z (Stakkato Gold) met wie hij in 35.42 seconden door de finish snelde in de 22 koppige barrage ronde. 

Quick results:

1. Christian Ahlmann - Solid Gold Z
2. Marcus Ehning - Stargold
3. Bertram Allen - Go To Fortuna

Dat de Stakkato Gold nakomelingen van goede afkomst zijn bewijst ook Marcus Ehning's Stargold die hier de tweede plaats opeist met een tijd van 36.42 seconden. De jonge hengsten domineren vandaag het podium met nog een mooie derde plaats voor Bertram Allen en zijn Go To Fortuna (Eldorado van de Zeshoek) die hij hier in 36.61 seconden rondstuurde. 

Het is dan Gregory Wathelet die voor België zijn Faut-Il des 7 Vallons naar een vierde plaats wist te sturen. Hij bleef er Marlon Modolo Zanotelli nog voor die zijn Vanda Mclaren naar de vijfde plaats stuurde. 

Net buiten de top vijf weet Harrie Smolders met Escape Z de zesde plaats te bemachtigen en zien we Lieven Devos met Miro nog terug op de zevende plaats. 

Resultaten