Ines Van den Bosch: “Zij geeft me zo een boost van vertrouwen”

Ines Van den Bosch: “Zij geeft me zo een boost van vertrouwen”
Gisteren stond in Saint Tropez de eerste wedstrijddag op het programma. In haar  BLOG blikt onze gastblogger van deze week Ines Van den Bosch terug op haar eerste rondjes.

“Eerste dag van de LAOHS hier in Saint Tropez. De wekker gaat al om 6 uur. Na het ontbijt zijn we om 7 uur al vertrokken richting de stallen.

Mijn papa had de eerste proef met Jade en werd meteen al 8ste! Een TOP-begin van deze concours. Ecoliene voelde super aan in de 1m25 proef, enkel op de laatste van de eerste fase kwam ik echt veel te groot en kreeg ze weinig kans. Maar verder waren we best tevreden. Papa reed met Atilja wederom een foutloze ronde en dit keer resulteerde dat in een 12de plaats.

Na 1 jaar niet gereden te hebben, toch sterk gedaan van onze papa! Trouwe supporters Stefan & Stéphanie Detry en Laurence & Ben De Pelsmaker waren flink op post!

Toen begon de lichte stress toe te nemen voor de 1m40 met Watch Me! Ik spring deze hoogte nog maar van begin februari, maar Watch’ke geeft me elke keer weer zo’n boost van vertrouwen dat ik met een gerust hart kan binnenrijden. Met papa, Francis & Fanny hebben we afgesproken dat we niet volledig de gas gaan opendraaien maar ook niet mee doen om (zoals papa dat altijd prachtig verwoord ) ‘de grote hoop te vergroten’. Hindernis 1 & 2 tikt Watch Me even hard aan, maar ik ken ze ondertussen al goed, dat is een teken dat ze ontspannen is en met haar werk bezig is!

Et voilà, we komen over de laatste en ik hoor papa, Fanny, Francis & Kuba even hard juichen: we staan aan de leiding! Dat besef is een gevoel dat elke ruiter kan bevestigen: het raakt NOOIT verveeld!

Wat een prachtige overwinning die ik kan opdragen aan mijn trouwste supporter, mijn bompa, die vandaag overleden is. Dank je wel Watch’ke”

ines-blog-sttropez-2016(2)