Data B teamchallenge: “Grooms bepalen samen met ruiters de einduitslag”

Data B teamchallenge: “Grooms bepalen samen met ruiters de einduitslag”

Na drie competitie wedstrijden hebben uit ruim twintig teams de beste vijf teams zich gekwalificeerd voor de finale op zondag 18 augustus bij de HJC Manege in Tolbert.

In deze kür op muziek finale zullen negentien combinaties aan de start komen. Het is een mooie diverse groep met deelnemers uitkomende in de klasse L tot en met ZZ-Licht en afkomstig uit de drie Noordelijke provincies. Met de meest gunstige uitgangspositie start het Friese belofteteam Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 gevolgd door Jespers Angels, Zotte Zusjes, Irisch Coffee en GM de Montar Ladies.



Het nieuwe concept Data B teamchallenge is bedacht om de dressuursport gemoedelijker en gezelliger te maken. In de finale is er ook een prijs ter beschikking gesteld voor het team met de origineelste outfit. In de pauze vindt de Buiter Roden Groomrace plaats. Zo kunnen de trouwe grooms doormiddel van een kruiwagenrace ook een steentje bij dragen in de teamuitslag.



De kür op muziekfinale van zondag 18 augustus is de aftrap van ruim vier weken vol paardensport bij de HJC Manege in Tolbert. De wedstrijd start om 14:00 uur en belooft een gezellige middag te worden met o.a. een livezanger! De entree voor deze middag is gratis. Dus kom jij jouw favoriete team aan moedigen!