Bronzen KNHS onderscheiding voor Teda de Jong

Bronzen KNHS onderscheiding voor Teda de Jong

Tijdens de Najaar- Algemene Ledenvergadering van Kring NWO-NOP ontving Teda de Jong uit handen van de voorzitter van kring NWO-NOP, de bronzen KNHS speld als blijk van waardering voor haar jarenlange positieve inbreng in de wedstrijdsport.

Teda de Jong heeft 9 jaar de taak van wedstrijdsecretariaat paarden binnen het bestuur vervuld. "Dit deed ze vol overgave. Teda is een persoon die stipt is, sluitingsdatum was sluitingsdatum, regels zijn regels en daar hield ze zich aan. Ook de wedstrijdkalender was een taak van Teda, menig vereniging heeft ze gemaild voor het inleveren van de datums voor de wedstrijden, maar elk half jaar lag de kalender weer op tafel tijdens de vergadering. Haar motto was altijd, vraag alle klassen aan, wegstrepen kan altijd, toevoegen is lastig."

Teda de Jong was sinds vorig jaar ook penningmeester. Het voltallige Kring bestuur was van mening dat Teda deze speld meer dan verdiend heeft: "Alle vrije uren die zij in haar vrijwilligerswerk gestopt heeft zijn letterlijk en figuurlijk onbetaalbaar. Helaas zit haar termijn erop binnen ons bestuur, en moesten we afscheid nemen. De kring van NWO-NOP wil Teda bedanken voor de mooie samenwerking, en wensen haar alle goeds toe."

bron: KNHS.nl