Foreign Affair is verkocht naar de familie Rothenberger

Foreign Affair is verkocht naar de familie Rothenberger
De KWPN-ruint Foreign Affair is verkocht! Met een persbericht dat start met "Groot Nieuws Vandaag" laat Kittel weten dat het talentvolle fokproduct van Jan Greve naar de familie Rothenberger verhuisd.

In 2015 kwam de nu 7-jaar oude zoon van Rock Forever op stal bij Kittel en nam stalamazone Malin Nilsson  plaats in het zadel. Op zijn website maakte Patrik Kittel vanavond bekend dat het top dressuurpaard in de dop in samenwerking met fokker Jan Greve, aan de familie Rothenberger is verkocht.

Nilsson en Foreign Affair waren twee jaar achter elkaar de Scandinavische kampioen bij de jonge paarden in de 5- en 6-jarige paarden. Dit voorjaar won het duo in Hagen nog de kwalificatie-wedstrijd voor de finale van de Nürnberger Burg Pokal met 74.975%.

Na winst in Hagen was er zoveel interesse voor Foreign Affair, die op stal Filur heet, dat verkoop net meer uit bleeg. De Rothenberger nemen verwelkomen hem nu op stal en zijn ook enorm blij met de nieuwste aanwinst.

"Filur staat in de box naast Cosmo. We denken dat de twee winnaars van Hagen vast wel iets met elkaar te bespreken hebben." schrijven de Rothenbergers over de aankomst op stal van Foreign Affair.