23.000 euro voor Embryo van Big Star

23.000 euro voor Embryo van Big Star
Opnieuw zijn er heel wat veilingen aan de gang. Gisteren sloot zo ook de online Ekestrian Elite Auction af. In totaal werden er achttien emryo's aangeboden en verder nog enkele fokmerries en rietjes sperma.

Het duurste embryo was die van Big Star uit Tonia I, de zus van Cassini Gold en Caretina de Joter. Het embryo bracht uiteindelijk 23.000 euro op. Ook het tweede duurste embryo haalde een mooie prijs. Het embryo van Casall uit Conaissa, de volle zus van Ludger Beerbaum's Chiara 222 werd geveild voor 17.000 euro.

Verder haalden nog acht embryo's ruim 10.000 euro.

De rietjes sperma gingen ook vlot over de virtuele toonbank. De rietjes van top vererver, Quick Star brachten het meeste op. De drie rietjes werden geveild voor 5.500 euro.

De duurste fokmerrie werd virtueel afgeslagen op 8.500 euro. De vijfjarige Carpe Diam (V. Oak Grove's) imponeerde met haar papier als dochter van Contendro I uit de volle zus van Air Jordan.

Klik hier voor de volledige lijst.

De prijzen van deze veiling en deze van de Zangersheide veiling zetten de trend voort waarbij de vele miljoenen deals in de paardenhandel in vraag kunnen gesteld worden.