Winst voor Anouk de Ruijter in Oliva

Winst voor Anouk de Ruijter in Oliva
In het Spaanse Oliva was het vandaag Anouk de Ruijter die met haar KWPN-er Fiorie (v. Zacharov) naar de winst wist te rijden in de Young Horses 1-ster rubriek voor zesjarigen. Deze 1.30m 2-fasen rubriek wist ze te winnen met twee mooie foutloze rondes in een tijd van 31.72 seconden.

De Deense Jennifer Pedersen reed naar de tweede plaats met haar Calato nakomeling Class de Light HU in een tijd van 31.87 seconden, gevolgd door de Fransman Harold Boisset die hier met zijn BWP-er Kitty S (v. Diarado) naar de derde plaats reed in een tijd van 32.22 seconden.

In de 1.40m rubriek voor de zevenjarigen was er een negende plaats voor Stefanie van den Brink en haar BWP-er Castrado v/d Bisschop (v. Flipper D'Elle). Zij kwam in dit 2-fasen parcours tweemaal foutloos rond met een tijd van 41.29 seconden. De winst ging naar de Britse Louise Simpson en haar Jaffar de Bourguignon (v. Lord Z). Zij wonnen de rubriek in een tijd van 35.62 seconden.

In het 2-ster op 1.40m hoogte was er nog een mooie derde plaats voor Marc Houtzager en zijn Sterrehof's Bylou (v. Phin Phin). Zij kwamen foutloos door de finish in een tijd van 70.53 seconden.

De winst bleef in handen van de Amerikaanse Reed Kessler en haar Cos I Can met een tijd van 69.94 seconden. Terwijl de Ier Gavin Harley naar de tweede plaats reed met de SBS-er Understone van de Kapel  met een tijd van 70.04 seconden.

Klik hier voor alle resultaten