Winning streak voor Albert Zoer op Indoor Wierden

Winning streak voor Albert Zoer op Indoor Wierden
In de tweesterren Big Tour rubriek op een hoogte van 1m40 werd er vanavond nog een avond rubriek afgewerkt op Indoor Wierden. Na zijn overwinning eerder vanavond ,was het nu opnieuw Albert Zoer die hier topvorm liet zien in deze twee-fasen rubriek. Ditmaal in het zadel van de KWPN-er Delgado (v. Verdi) wist hij dubbel foutloos te blijven en reed hij opnieuw een razendsnelle tijd bij elkaar van 32.30 seconden.

Daarmee bleef hij voor op Harrie Wiering die hier zijn Billy King (v. Baloubet du Rouet) naar een mooie tweede plaats wist te sturen. Zij zetten een foutloze ronde neer van 32.63 seconden en bleven zo nipt achter Zoer. Ook Sander Geerink wist zich op het podium te rijden in zijn eigen Stal Sander Geerink Prize rubriek. Hij deed dat met de KWPN-er Bentley N. (v. Numero Uno) met wie hij hier foutloos wist te blijven in een tijd van 33.44 seconden en daarmee de derde plaats op zijn naam schreef.

Op een vierde plaats vinden we vervolgens Robert Vos in het zadel van de Hannoveraan Scotch (v. Stolzenberg) die hier rondkwam in 34.28 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Friese amazone Marriet Hoekstra die hier met Wimphof's Hinde (v. Berlin) naar een tijd wist te rijden van 35.64 seconden.

Klik hier voor alle resultaten