Willem Greve deelt podium met Italiaan Govoni in Limburg Prize JIM

Willem Greve deelt podium met Italiaan Govoni in Limburg Prize JIM
Willem Greve en de tienjarige Carrera, een schimmelhengst van Larino Cooper uit een moeder van Contender, hebben zonet een gedeelde tweede plaats binnen gehaald in de Limburg Prize 1,40m op Jumping Indoor Maastricht. De Nederlander bleef foutloos in deze snelheidsproef, en reed rond in 61,42 seconden. De Italiaan Gianni Govoni en AES'er Winn WInn (Chin Chin) waren een pak sneller met hun tijd van 57,42 seconden, maar bleven niet foutloos. Met een totale tijd van 61,42 seconden werd het dus een gedeelde tweede plaats.

De Braziliaan André Reichmann en KWPN-merrie Eastern Uno (Numero Uno) konden dus de eerste plaats behalen na een foutloze ronde van 60,54 seconden.

Ook Bianca Schoenmakers en Dha Dha (Douglas) waren erg snel; 58,62 seconden. Helaas kwamen ook vier strafseconden bij, en dus werd ze vijfde. De Fransman Julien Epaillard en Sephora Sonzeenne (Kannan) waren nog iets sneller met 57,72 seconden, maar ook bij hen ging er een balk tegen de grond. Zo werd het Franse duo vierde.

Behalve William Whitaker op de zesde plaats, was de rest van de top tien volledig voor Nederland. Gert Jan Bruggink met Primeval Extase (Valentino) na een foutloze tour. Eric van der Vleuten met Quivive S Z (Quasimodo Z) op acht, gevolgd door Johnny Pals met A Lee Spring Flower (Argentinus). Voor Jur Vrieling en Etoulon VDL (Toulon) was er de tiende plaats.

Klik hier voor het volledige resultaat.