Wesley Mulder doet goede zaken in Lummen

Wesley Mulder doet goede zaken in Lummen
Gisteren was het een goede dag voor Wesley Mulder op de Spring Tour in Lummen. De Apeldoorner sprong twee maal op fraaie wijze naar een podium plaats. In de ochtend pakt hij met For A Dream (v. For Pleasure) een derde plaats in het 1.30m.  Later op de dag is het de oude rot Cash Junior (v. Cash) die hem naar een plaats op het podium brengt.

In de ochtend proef direct op tijd is het de Brit Joseph Clayton die onstuitbaar is met de negenjarige Bonita Z. Hij finisht als enige in het parcours direct op tijd onder de zestig seconden en troeft daarmee thuis ruiter Neal Vanderwege en Esalieourai af. Mulder springt met de negenjarige For A Dream in 60.96 seconden net achter Vanderwege naar de derde plaats.

's Middags is het Cassio Revetti die in de Garden Arena de 1.40 proef wint. Tijdens een barrage met twaalf deelnemers is ook Wesley Mulder van de partij. In het zadel van de ervaren Cash Junior, die ter beschikking gesteld is door de familie Bruggink, zet Mulder een zeer goede rit neer in 38.03 seconden. Uiteindelijk goed voor de derde plaats.  Voor Frankrijk pakt Zoe Muller met Ballerina de tweede plaats.

De eerste reeks 1.40m reeks in de Garden Arena ging naar Lorenzo de Luca met de 11-jarige Tabou Z (v. Treasure Z). Star Horses ruiter Thierry Goffinet werd tweede met Navarro UK. Derde werd de Zweedse Stephanie Holmén Frank Schuttert, Jody van Gerwen en Loewie Joppen eindigden voor Nederland in de top tien.

Klik hier voor de uitslagen.